2013 del 2

Maj: 
 I maj så var en vanlig tisdag att gå på italienska lektioner med Maddy, Morgan och Emily. 
Jag gjorde illa mig och fick ha gips i en vecka.
Vi hade massa Tim Hortons och Dairy Queen besök, och åt massa glass,  det var cancer parade, och vi åkte till några släktingars cottage.
Det var mothers day och jag fyllde även 17 år, det var snöstorm på min födelsedag och vi åkte till sturegon falls för poutine.
Den 17 maj så var jag och Debbie hälsade på Alma och de andra utbytesstudenterna i Bracebridge med våran area rep.Vi hade långhelg så vi åkte ner till Ottawa och var hemma hos Maddy's kusin, hade sleepover med Chelsey och Tamarah 
 
 
 
Juni: 
Det var sista månaden med skola och vi fick sommarlov officiellt den 27 juni.
Vi åkte till Casino Rama igen och sedan till Canada's Wonderland och även baseboll match i Toronto. 
Vi gick på bio, åkte till sudbury, åkte ut på chief commanda med de andra utbytesstudenterna,
Jag hade sleepover med Brittany, och jag och maddy hade sleepover med Brittini och vi gick och åt på wacky wings.
Det var skolans viktigaste händelse vilket var TOGA och även exam week.
Jag var hemma hos Danielle på sleepover/ bonfire och fick säga hejdå till massvis med vänner , var hemma hos Bailey , vi badade mycket ,var på stranden och blev väldigt solbrända. Vi spenderade mycket tid med kusinerna och såg även RMCP musical parade och fick träffa poliser
 
Juli:
Jag var i Kanada för nationaldagen vilket var den 1 juli och dagen efter så åkte jag hem.
På Canada day så var vi på välgörenhets middag, såg fyverkerier,  var nere på stan och träffade folk och så fick jag även säga hejdå till den närmsta släkten. Min sista dag i Kanada så åt vi lunch hemma hos nanny eller mormor som hon är och henne har vi varit hemma hos varje dag efter skolan. 

Hemma i Sverige så träffade jag släkt och massa kompisar. I slutet av juli åkte vi sedan till USA på semester med familjen. Först var vi i New York och sedan hälsade vi på släkt i Kalifornien och var i Los Angeles, San Diego och Carlsbad. Jag hade varken varit i New York eller Los Angeles (förutom flygplatsen) förut så det var riktigt kul! Jag var även överlycklig i New York då jag hittade Tim Hortons och kunde dricka min älskade Iced Capp och även Frozen Lemonade.

 
Augusti: 
Vi var fortfarande i USA och vi åkte ifrån Kalifornien till Minnesota och hälsade på annan släkt, sedan åkte vi till New York i 5 dagar. 
Två dagar efter att jag kom hem ifrån semestern så började jag gymnasiet.
Jag träffade massa kompisar jag inte hunnit se innan jag åkte till USA och så såg jag One Direction filmen vilket jag längtat efter länge.
Jag har inte så mycket bilder ifrån augusti förutom två skeva 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback