30 grader och sjukhus besök

I torsdags så kom Morgan och hämtade mig vid lunch och körde hem mig eftersom jag hade massvis med spares.När jag kom hem ifrån skolan så gick jag ut och solade i några timmar eftersom det var 30 GRADER UTOMHUS!! 
Skulle dock ha varit lite försiktigare eftersom jag blev väldigt solbränd...
Efter middagen så gick jag och Maddy en promenad hem till Molly's hus och hoppade studsmatta och spelade streetbasketball med henne.

                         

I fredags morse så fick Maddy's kusin Amy (som också är en lärare på min skola) sin bebis, så efter skolan så åkte vi till sjukhuset och hälsade på. Hennes baby är så gullig! På vägen hem så hade vi även ett interessant besök på Wendy's där vi  åt middag.
I skolan hade jag massvis med spares så jag hängde med Tam, Megs, Hayls och Dani större delen av dagen.Under lunchen så satt vi ute på läktarna och åt och efter det så gick vi till Timmies och köpte frozen lemonade.

Idag, lördag så var vi inne i North Bay så vi köpte pizza på pizza pizza och åt lunch nere vid the waterfront.
Efter det så åkte vi till sjukhuset eftersom jag hade ont i min wrist.
Jag har haft ont i den sen fredags morgon så vi bestämde oss för att kolla uppom den  var mer en stukad.
Jag är sjukt glad att min försäkring ccovered besöket eftersom det skulle blivit riktigt dyrt annars eftersom jag behövde x-ray.
Jag har nu fått ett gips eftersom jag har en fracture i min arm. Kommer att få av mitt gips dagen efter min födelsedag...
Innan vi åkte hem så gick vi upp och hälsade på Amy.
När vi kom hem så var Amy's barn och hennes föräldrar här och åt middag.  Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback