last week in Canada

Nu har jag mindre än en vecka kvar vilket är helt galet!
Jag hade min allra sista dag i West ferris i måndags och mitt sista prov. i söndags så var vi utbytesstudenter och våran rep ute på the chief commanda en kryssnings båt ute på lake nipissing och sågs för sista gången.på kvällen på var familjen och såg the RMCP musical ride vilket är en häst show som polisen har. Vi fick träffa några poliser efter viket var kul!
I måndags efter min exam så åkte jag, saskia och maddy till stranden och var där resten av dagen! Det var 30 grader ute så det var riktigt soligt ute och perfekt väder för att vara på stranden.
På kvällen så kollade familjen på connosr (kusin) skol pjäs och sen så simmade vi hemma i Polen.

Tisdags så kom Saskia hit en stund och på kvällen så badade jag,maddy och Morgan i polen.

Idag så här vi åkt till Sudbury och fixat lite saker och sen resten av dagen har jag packat och på kvällen så simmade jagJun. 21, 2013Om 12 dagar så kommer jag att träffa min saknade familj hemma i Sverige!! Jag kommer att sagt hejdå till min familj här borta i Kanada och till mina vänner.

Det bästa med att vara en utbytesstudent är att man har två familjer som bryr sig om en. Jag kommer alltid ha två stycken hem, ett i Kanada och ett i Sverige!

Jag kan säga att jag verkligen inte ångrar att jag bytte familj när jag gjorde det. Det tog verkligen inte en lång tid för mig att känna mig som en del av min nya familj! Mina värdföräldrar har själva sagt att jag är som en tredje dotter till dem.

Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som har fått uppleva mitt utbytes år!! Jag kommer verkligen att sakna alla här men samtidigt så ser jag fram emot att få träffa min familj och mina vänner i Sverige.

Det är inte förrns nu mot slutet som jag har börjat att uppskatta vilken underbar familj jag verkligen har hemma i Sverige och hur mycket jag faktiskt saknar dem!

10 månader har gått otroligt fort och mycket kan förändras, jag själv har förändrats som person och vuxit upp , jag kan säga att ett utbytes år är något nyttigt och otroligt underbart!

Om jag hade fått göra om mitt år så hade jag gjort ett antal saker helt annorlunda men samtidigt då hade mitt år säkert inte vart detsamma.
Till er som har läst hela det här inlägget säger jag grattis!

10 months goes by fast

Hejsan bloggen! 
Nu har det gatt annu en vecka, och jag ar nastan fardig med mitt utbytessar!! 
Om mindre an 2 veckor sa kommer jag att vara tillbaka i Sverige.

Jag har haft min sista officiella skoldag nu, och pa mandag nasta vecka har jag sista provet nagonsin i kanadensisk high school! 

Just nu sa har jag min exam week vilket betyder prov i varje amne.
Man kommer in varje dag och gor ett prov sa sahar ser min exam week ut
tisdag: forsta examen - history 
onsdag: engelska
torsdag (idag) : law
fredag: msip (sa ingen skola)
mandag: anthropology, psychology

Har kommer nagra bilder ifran TOGA och nar vi var pa wonderland och baseball matchToronto

Hej bloggen! 

Just nu sa ar jag hemma och chillar, har borjat slanga bort saker som jag inte ska ta med mig hem till Sverige eftersom det ar mindre an en manad kvar tills jag aker hem.
Vi har varit lediga ifran skolan idag, och det har ar den sista skolveckan vi har nu eftersom varan exam week som borjar nasta vecka.

Den har helgen har varit riktigt grym!
I fredags sa akte vi till Casino Rama, at middag och sov dar.
Jag, Maddy och Morgan badade i polen pa kvallen ocksa.

Pa lordag sa akte vi till utkanten av Toronto och jag och maddy gick pa canadas wonderland vilket ar en galet stor nojespark med temat dare devil hah kul eftersom jag ar feg. En av akturerna som vi akte lag man pa mage, det var riktigt haftig och jag vet att jag skulle angrat mig om jag inte akte den. 
Vi at middag pa chilis och sen sa akte vi till hotellet som lag i vaughan mills, jag, maddy och morgan badade i hotel poolen innan vi gick och la oss.

Igar, sondags sa akte vi till Toronto for att ga pa en baseball match, 
Toronto Blue Jays - Texas Rangers
Det var riktigt mysigt och kul att kolla pa, och det var valdigt fint vader ute vilket var skont.
Efter matchen sa blev det en vanlig 3h lang bilresa hem.
Kvallen avslutades med att kolla pa keeeping up with the kardashians 

bilder kommer senare!