On Wednesdays We Wear Pink

Måndag - När jag kom till skolan så kom en lärare och sa till Maddy att hon hoppas att hon kommit ihåg att det var en buisness trip samma dag. Maddy hade helt glömt bort det, även Saskia som vi ringde och väckte. 

Jag fick följa med på skolresan även fast jag inte är med i den klassen haha.
Vi åkte till South River och Sunridge och åkte till en stol fabrik "Bear Chair" och sen så till någon sak som jobbade med typ trä. 
De som pratade var riktigt inne i sitt jobb, men det var dock inte speciellt interessant...

När vi kom tillbaka till skolan så satt jag , saskia och maddy i the lib och pratade lite med Bailey och Debbie. 
När skoldagen var slut så chillade jag med Bailey och Debbie. Debbie gick efter ett tag dock.

Tisdag -  Ingenting speciellt hände förutom skola om jag har rätt.

Onsdag (idag) -  Det var dressdown idag i skolan om man hade pink på sig, det var för bullying awareness. Det var flera som hade PINK by Victoria's secret kläder på sig haha.

På lunch rasten så skulle jag, saskia och maddy ha ice cap wednesday så vi gick till Timmies bara för att se att det var stängt, så vi gick tillbaka grymt besvikna, men på fredag så ska de vara öppna igen! 

Efter skolan så gick jag hem och hämtade min älskade telefon som jag hade glömt hemma, och så lämnade jag min skolväska innan jag gick tillbaka till skolan till Chelsey och Tamarah
Jag, Chelsey och Tamarah skulle gå på bion som började vid 6 så vi stannade kvar i skolan till lite innan 5 och hade allmänt kul. 
På vägen till the mall så var det två killar som var typ 12 som började kasta snöbollar på oss och de sprang efter oss. Vi sprang iväg och sprang in i en matt affär för att gömma oss för dem och vi såg dem gå förbi och leta efter oss. När vi kom fram till the mall så var de där också... 
Bion vi såg heter Identity Thief, och den var riktigt rolig! 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback