Don't you worry child

Igår fredag,
PAINT THE WALL RED DANCE

så var det course selection day 9.30- 11 vilket betyder är typ som ett öppet hus för eleverna i skolan fast man går runt i olika klassrum och pratar med lärare och bestämmer sig för vilket schema man ska ha nästa termin. 
Eftersom jag och Debbie inte kommer tillbaka nästa termin så gick vi runt i skolan och gick och pratade med lite olika personer. 

I vår anthro class så skrev Saskia en rap låt eftersom jag och Maddy hade skojat om att hon skulle skriva en. 
Jag rappade och Maddy filmade den så jag kan kanske lägga upp en video senare.
Texten till den har jag i skolan så på tisdag kan ni få se den. Vi har ingen skola förrns på tisdag eftersom det är family weekend vilket betyder att vi är lediga ifrån skolan på måndag. 

Direkt efter skolan slutade så gick jag, saskia och maddy hem till mig  så att jag kunde packa min väska och byta om ifrån min skol uniform eftersom jag och maddy skulle sova över hos saskia och vi skulle även göra oss i ordning för dansen. 
Vi han gå hem till Saskia och lämna våra saker och de han byta ifrån sina uniformer, sen så fick vi skjuts till the little mall. Vi gick till Stiches och Ardenes och köpte outfits till dansen. Jag köpte bland annat 3 par ballerina skor för 10 dollar (grymt billigt). Vi gick även till Shoppers och köpte lös ögonfransar vilket var ett katy perry märke haha.

Vi han börja fixa oss lite hemma hos Saskia, sen så kom Kirsten och vi åt även take-away pizza till middag ( standard friday night).

Paint The Wall Red Dance var en grade 9 and up dans som  började vid 9 och den var på The wall vilket är baren/clubben at the college. Vi kom dit vid 9.40 och sen så blev vi hämtade runt 12.40
Kvällen var riktigt lyckad och den här dansen var mycket roligare än den förra vi var på som var i Algonquin.

Vi lämnade Kirsten hemma hos henne och sen så stannade jag och maddy över hos saskia. 
När vi kom hem så åt vi lite av pizzan som var kvar "Nothin better than cold pizza after a hot night"
och så poppade vi popcorn med jordnötsmör (låter inte lika got som det var)
Folk i Kanada är cray i sin peanut butter <3 

Det var pretty much min fredag och grattis till er som har orkat läsa hela det här inlägget!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback