What I've been up to

Jag har nu inte uppdaterat min blogg på nästan två veckor och kände att det nog vore dags att ta tag i det.
Jag har flyttat in i min nya familj och jag stormtrivs! 

Såhär har de senaste dagarna sett ut

Torsdag 28 - Min area rep kom och hämtade mig och körde hem mig till Maddy (där jag bor nu). Vi han börja packa upp och sen så åkte vi till Saskias hus. Där gjorde vi 3 oss i ordning för dansen eftersom vår skola hade en formal på the wall.
Jag och Maddy sov över hos Saskia. 

Fredag  29 - Vi var lediga ifrån skolan eftersom det var långfredag.
På morgonen så gick vi en promenad till Tim Hortons och köpte iced capps och fries.
Vi gick även runt i kvartererna och njöt av det soliga 13 gradiga vädret som man kunde gå i utan jacka för första   gången sen typ november! Vi gick även förbi en kyrka som alltid har roliga saker som står på deras skylt. Maddy's pappa kom sen och hämtade upp oss.
På kvällen så åkte vi på påsk middag hemma hos släkt på Maddy's pappas sida.

Lördag 30- Jag, Maddy och Morgan gick en promenad i Powassan (staden jag bor i). På eftermiddagen så körde Morgan till Dairy queen där vi åt glass och sen så stannade vi även till på Tim Hortons.
Jag och Maddy började även kolla på tv serien Big Ang som är min favorit relity serie som utspelas för det mesta på staten island i new york.

Söndag 31- Jag och Maddy kollade på Big Ang och sen runt 4 så kom Maddy's mammas släkt över på påskmiddag.
 På kvällen så kollade vi på 21 jumpstreet och Pitch Perfect.

Måndag 1 april - Vi var lediga ifrån skolan, och det var bara en lazy day! Jag och Maddy bakade chocolate chip cookies och kollade på Big Ang större delen av dagen. 

Tisdag 2 april -  Första dagen som jag skulle ta bussen på morgonen, och vi missade den så Morgan fick köra mig och Maddy till skolan hehe. Buss resan hem ifrån skolan gick bra! 
Vi hade våran första ITALIENSKA LEKTION vid klockan 6 i North Bay som jag, maddy, morgan och Emily (morgans kompis) ska börja gå på. 

Onsdag - Inget speciellt hände i skolan om jag kommer ihåg rätt. Efter skolan så stannade vi hemma hos Maddy's mormor som vi gör varje dag och vi körde även kurragömma med Maddy's kusin barn ett tag. Vi fick skjuts hem ifrån Maddy's kusin...men vi hade ingen nyckel hem så vi var utelåsta haha.

Torsdag -  Det hände inte mycket i skolan, det var en väldigt seg dag. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback