Italian tuesdays and dance pics

I måndags så missade jag 2nd period eftersom en person som jobbade som historical consultant med filmen War Horse och hade jobbat nära med Steven Spielberg kom och hade en föroläsning. 
Det var riktigt interessant!  I fredags under halva 1st , hela 2nd och nästan hela 3rd kollade vi på War Horse så det här var del 2. Min history class fick ta del av det här eftersom vi håller på och läser om Första världskriget. 


Idag så stannade jag hemma ifrån skolan eftersom jag har varit sjuk i typ 1 vecka och min värdmamma sa till mig att om jag mådde dåligt idag igen så skulle jag stanna hemma. Så jag gjorde det och kunde sova ut. 
Morgan som har haft sina sista universitets lektioner innan sommarlovet var hemma så vi satt och chillade och kollade på mean girls. Vid 5 så åkte jag, Maddy och Morgan till Davedi club där vi går på italienska lektioner med vår granne/ Morgan's kompis Emily. 
Varje tisdag från och med förra veckan så har vi italienska.
Efter lektionen så åkte vi till East Side Mario's och åt middag. Det är en italian resturant haha så det passade bra.
Italian tuesdays! 

Dem har nu publicerat bilderna ifrån våran formal dance... de blev mindre bra haha dessutom så ser jag ut som att jag är 10 år på bilderna haha.


   
                                                  Jag , Maddy och Saskia
           Simonne , Meghan, en av mina kompisar kompis , Tamarah , Jag, Saskia och Maddy

 

  


Sara

sv; jag ska åka! eller alltså jag vill, frågan är bara om jag blir antagen för det finns bara fyra platser kvar liksom och jag söker så sent!

2013-04-14 / 09:31:17
BLOGG: http://saraeng.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback