Some bunny that I used to know

Hej alla fina läsare!
Jag hoppas att allt är bra med er, för jag mår fabulous :D 

Igår åkte jag somsagt hem till Debbie och sov över. På kvällen så kollade vi på Bourne Legacy vilket var en väldigt bra film. Sen så satt vi och läste grymt dåliga och roliga skämt och dog av skratt hahah.
Och efter det så låg vi uppe och snackade till typ 2 på morgonen om allt möjligt.

Idag så vaknade jag sjukt tidigt eftersom jag höll på att frysa som sjutton och Debbie vaknade inte förrns typ 1,5 timme efter mig hahah så jag satt snällt och kollade min twitter i mobilen och tweetade lite smått 
Efter det så fixade vi oss och satte oss i bilen med hennes värdmamma för att åka till Sudbury. Vi stannade och köpte frukost på Timmies drive through också.
När vi kom fram till Sudbury 1,5 timme senare så hade vi tänkt att jag skulle köpa en tjock tröja till skol uniformen men affären var stängd så jag ska ta och beställa online.

Efter det så åkte vi till the mall där och sen runt till massa olika affärer bland annat Costco (en sjuuukt stor mat affär/ annan affär där man måste ha medlemskap för att handla)
Vi stannade också och köpte massa böcker på Chapters och det hade STARBUCKS där så jag blev sjukt glad <3 

Och på vägen hem så stannade vi till på Timmies igen haha.

Vad jag köpte idag :D 

 Starbucks flaska sak som jag velat ha sjukt länge, med typ choklad haha
köpte ett par Converse för endast 15 dollar :D 
Mumford & Sons nya CD 

Stieg Larsson bok 

Safe Haven
Andra boken av the book of awesome
Ellen Degeneres bokAnonym

Hej jag har precis hittat din blogg och tycker den är jättebra och intressant :) Jag har lite frågor.. Är Bailey din kille eller din "bror" eller kompis? Hur gammal är du? Vilken klass/year går du i? Hur länge ska du vara borta? Hur mycket kostar det? Är skolan svårare eller lättare än Sveriges skola? Är det svårt att få vänner? Går du på fester osv? Kraam!!

2012-12-30 / 19:41:49
Anonym

Är det inte svårt med engelskan?!

2012-12-30 / 19:46:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback